SOBRE NOSALTRES
Qui som?

Els Nins és un centre educatiu dedicat als infants de quatre mesos fins als tres anys.

Som un centre molt familiar amb grup d’alumnes reduïts, fet que ens permet tenir un tracte molt personalitzat amb tots els infants del centre.
La nostra passió per als nens i nenes ens ha portat a acumular més de 20 anys d’experiència en la cura i el desenvolupament dels més petits.
Disposem d’espais amplis per atendre les necessitats educatives dels nens i nenes aportant elements bàsics per al desenvolupament personal. Considerem fonamental potenciar la responsabilitat, el respecte i l’autonomia. Dirigim el nostre treball a  aconseguir un adequat desenvolupament  físic, afectiu, intel·lectual  i social dels nens i afavorir i potenciar el seu desenvolupament integral.

Gaudim de la tranquil·litat per la que estem envoltats; boscos, camps i parcs infantils propers a la zona.


Equip educatiu
Som professionals amb una àmplia trajectòria docent.

Creiem que família, infants, educadores i personal del centre, formen un col·lectiu base d’unió en tot el procés educatiu.

Per tant, la relació propera i de confiança amb les famílies, fomenta la comunicació i la interacció dels pares en el dia a dia de la llar.

Compartir és viure.


Metodologia

La nostra línia pedagògica es basa en una metodologia activa, vivencial, és a dir, a partir de l’observació i l’experimentació directa van aprenent conceptes depenent del nivell de maduració i el ritme d’aprenentatge individual de cada infant. El joc és l’eina de descoberta que els acompanya en el seu dia a dia fomentant els hàbits i les activitats de la vida quotidiana com pot ser a través dels racons.

El dia a dia amb els bits, els jocs de construcció, l’experimentació, el contacte amb la naturalesa, entre d’altres ens aporta experiències d’aprenentatge i alhora que construïm la nostra identitat personal. 

Comentarios

Entradas populares de este blog

DESCOBRINT MÓN